Clairvoyant Misse MizyMisse Mizy Åndehullet Clairvoyant Håndlæser
 

Jeg er Misse 
 

Mit navn er Misse, og jeg er født i Randers i 1968, hvor jeg voksede op hos begge mine forældre og en storesøster i en harmonisk familie.

Er i dag gift og har 3 dejlige børn. Har arbejdet inden for flere faggrupper bl.a. indenfor restauration- og slagteribranchen, og det har givet mig mange sjove og menneskelige erfaringer med i min rygsæk.

Fra barnsben har jeg altid været anderledes end mine "barndomsvenner". Fra det ÅNDELIGE og SPIRITUELLE univers fik jeg adskillige spændende og underlige oplevelser. Det åndelige og spirituelle har altid været med på min vej gennem livet, og med årene har jeg udviklet mig mere og mere. Som "voksen"ÅBNEDE" jeg mig op og erkendte, at det skulle være min vej fremover.

År 2000 blev jeg færdiguddannet som læge-eksamineret massør, og samme år blev jeg selvstændig erhvervsdrivende. I årene efter har jeg gennem videreuddannelse og kurser bygget mere og mere på - såsom øreakupunktur, bindevævsmassage, wellness behandlinger, healings massage m/clairvoyance, kranio sakrai og tarotlæsning.

Min seneste uddannelse på 1½ år er som håndlæser hos Tahoma, hvilket åbnede op for flere spændende muligheder.

Efterfølgende har jeg været så heldig at blive undervist af Agma i ”blindtegning”, hvor der rigtigt blev studeret og forsket i dybden. Det har været mig en stor ære at have Agma som lærer. Idet at Agma er den, der har bevirket til at håndlæsning i dag bruges af såvel almindelige personer til store direktører, ja selv vores politikere og kongehus benytter sig af håndlæsning.


Efter 7 år som selvstændig, blev jeg desværre meget syg og måtte ”kaste” håndklædet i ringen. Det at vende tilbage på fuldtid ville være umuligt, men under min sygdomsperiode fik jeg ”en” ny åbenbaring til det åndelige og spirituelle univers.

I dag er jeg vendt tilbage med fornyet kraft og energi. Jeg er så heldig, at jeg har mulighed for at arbejde med med mit kald, nemlig at HJÆLPE andre.

Jeg elsker mit arbejde og vil gerne takke alle de børn/unge og deres forældre samt alle mine andre kunder, som jeg har behandlet igennem årene. TAK for den tillid I alle har vist mig ved at komme med jeres problemer, skader og inderste tanker.

Jeg sætter altid en stor ære i at hjælpe mine medmennesker videre på deres vej på en omsorgsfuld måde, og dertil er etikken og moralen en stor selvfølge for mig.

Tak til alle gamle som nye og kommende kunder

Kærligst fra Misse 

Misse Mizy - Åndehullet - Mimersvej 11 - kælderen - 8920 Randers NV - Tlf.: 2878 5061 - CVR.nr. 27070884
Lav din egen hjemmeside med mono.net